Centrul Social-Pastoral „Casa Providenţei” – Momente de suflet în Ajunul Crăciunului

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, La Casa Providenţei – Centrul social-pastoral al Bisericii noastre, au avut loc evenimente particulare de Crăciun– concerte, scenete, matineuri. Grupurile teatrale ale Centrelor de zi pentru persoane în etate şi cel pentru copii au prezentat  scenete despre Naşterea Domnului. Cantina socială a fost vizitată de ansamblul muzical ”Melodiile străbunilor” compus din foşti artişti ai Operei Naţionale, care ne-au bucurat pe toţi cu vocile minunate şi cântecele alese. Iar cei micuţi de la Centrul European de Educaţie Preşcolară împreună cu Surorile Providenţei şi educatorii au prezentat părinţilor tradiţionalul Matineu.

Toate aceste evenimente au un scop bine determinat de cei care au organizat festivităţile menţionate – a ne apropia de Pruncul Isus cu inima, de a-l mărturisi în viaţa noastră pe Mântuitorul nostru.

Casa Providenţei este un complex social dinamic, un parteneriat diversificat între fundaţie de binefacere, parohie, comunitatea surorilor Providenţei, Centrul ”Fericitul Ioan Paul II”; valoarea cea mai mare se regăseşte însă în oameni – cei care servesc şi cei pe care-i servim. Casa Providenţei, angajaţii, voluntarii şi beneficiarii – toţi suntem opera lui Dumnezeu.

Diacon Edgar Vulpe