Preasfințitul Anton Coșa a prezidat Liturgia Cuvântului organizată de Calea Neocatecumenală cu ocazia transmiterii Sfintei Scripturi

Preasfințitul Anton Coșa a prezidat ieri seara, 27 iunie, Liturgia Cuvântului în capela sf. Donatus a Căii Neocatecumenale, ocazie cu care a transmis Biblia celor care au participat la catehezele propuse în ultima perioadă de membrii Misiunii „Ad gentes” din Chișinău. Cele 16 persoane care au ascultat Kerigma (vestirea mântuirii) și au fost atinse de iubirea lui Isus Cristos, au primit cu recunoștință Sf. Carte din mâinile episcopului Anton, conștienți fiind că aceasta este Cuvântul lui Dumnezeu proclamat de Biserică, care devine lumină și viață pentru cei care se conformează cu învățătura sa.

Prin prezența sa la acest eveniment, episcopul a voit să încurajeze activitatea de apostolat a acestei Misiuni Neocatecumenale și să arate că Biserica locală apreciază astfel de inițiative pastorale care vin să se alăture de ea în promovarea laicilor în misiunea de evanghelizare a Bisericii.