„Ghiozdanul cu speranțe” – Fundația Regina Pacis

Fundația Regina Pacis a desfășurat, între 20 și 30 august, o campanie de colectare a rechizitelor școlare, numită „Ghiozdanul cu speranțe”. Campania și-a propus să ajute 80 de copii lipsiți de îngrijirea părintească sau copii care provin din familii defavorizate și nu au posibilități de a merge la școală echipați sau sunt, la moment, în pragul abandonului școlar din cauza lipsei rechizitelor școlare.

Considerând că fiecare copil are dreptul la educație, echipa Fundației Regina Pacis a făcut apel către toți oamenii de bună credință să susțină, în ajunul anului școlar, copiii aflați în dificultate și să contribuie cu o donație în cadrul campaniei axate pe susținerea educației. În cadrul campaniei rechizite școlare, ghiozdane, haine și îmbrăcăminte pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 – 18 ani. Totodată, pentru persoanele care au dorit să facă donații în bani a fost creat un cont pe o platformă de donații online.

Fundația Regina Pacis își exprimă recunoștința pentru toți cei care au răspuns apelului și au contribuit la ajutorarea copiilor aflați în dificultate.