Episcopul a felicitat personalul Curiei Diecezane

Este o tradiție ca Episcopul, înainte de a începe liturghia cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului, să se întâlnească cu angajații Curiei Diecezane, să adreseze un cuvânt salut și să împărtășească preoților, care slujesc Diecezei, un moment de fraternitate.

Schimbul de felicitări este un moment de reflecție și, de asemenea, de apreciere a muncii pe care laicii, preoții și surorile o desfășoară alături de Episcop, asigurând un angajament fidel, discret și respectuos.

Preasfințitul Anton, pe lângă rezumarea muncii efectuate pe parcursul anului, care i-a văzut pe toți implicați în realizarea drumului eclezial, a vrut să mulțumească personal fiecăruia cu un cuvânt de atenție. Vicarul general, în numele celor prezenți, a mulțumit Episcopului, amintind conceptul de fidelitate față de Biserică și de păstorul ei.

A fost important să ne amintim că recent, Curia a pierdut o figură istorică, în persoana doamnei Varvara Buga care, prin exemplul și dăruirea sa a dat mult pentru drumul parcurs de Curie.

În zilele următoare, Preasfințitul Anton va fi angajat în liturghiile din Octava Crăciunului, și va primi în vizită prieteni, cunoscuți și în special copiii, care îl vor colinda de Crăciun.