Pe 26 noiembrie Episcopul Anton Coşa a participat la inaugurarea Centrului Social in Dubăsatii Vechi, raionul Criuleni, creat în cadrul proiectul "Concordia - pentru părinţii noştrii", cu sprijinul organizaţiei de caritate "Concordia" din Austria. Acest centru este al doilea proiect realizat de către organizaţia "Concordia - pentru părinţii noştrii" cu ajutorul guvernului Austriei şi al Fondului de caritate "Haselschteiner" al familiei Haselschteiner.

În cuvîntul său Ep. Anton Coşa a mulţumit şi i-a încurajat pe prietenii noştri de peste hotare, şi mai ales pe pr. Georg Sporschill, care duminica trecută a aniversat 30 ani de preoţie, căruia i-a oferit un semn de preţuire şi recunoştinţă pentru colaborare şi ajutor în acţiunile de caritate pe teritoriul RM. Centrul Social in Dubăsari Vechi va oferi celor nevoiaşi alimentaţie, servicii sociale şi medicale dar şi servicii de cazare temporară.

La sărbătoare a fost prezent şi preşedintele RM Vladimir Voronin, preşedintele concernului "Strabag" Hans Peter Haselschteiner, principesa de Liechtenschtein Maria Eleonora, preşedintele Organizaţiei Caritative "Concordia" Georg Sporschill alte personalităţi şi locuitori ai satului.