Sfârşitul vacanţei a însemnat pentru 60 de copii şi animatori din Creţoaia o provocare de a petrece împreună cele mai frumoase momente ale ei în cadrul obişnuitului campus de vară. Pe parcursul a 10 zile de activităţi artistice, formative şi de divertisment toţi copii au învăţat că a construi împreună un viitor în libertatea spiritului, sinceritate şi spirit de echipă şi sacrificiu sunt lucrurile cele mai importante pentru creşterea lor sanătoasă atât morală cât şi spirituală.

Reuşita campusului din acest an se datorează într-o mare măsură şi animatorilor, atât locali cât şi un grup din Bologna (Matilda, Ivan, Simona) reprezentând asociaţia Albero di Cirene, şi care sunt prezenţi în fiecare an pentru voluntariat la Creţoaia.

Imediat la încheierea campusului, toţi copiii şi părinţii au participat la câteva întâlniri de igienă dentară şi prevenire a problemelor dentare, organizate în colaborare cu dr. Andrea Gandolfi, medic stomatolog din Bologna. Îndrăgostit de comunitatea de aici, medicul a intrat în lumea celor mici făcându-se iubit de toţi şi aşteptat anul viitor cu o caravană stomatologică mobile.