La 1 octombrie 2015, începând cu ora 18.00, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate, celebrând 20 de ani ai „Caritas Moldova” – de solidaritate și asistență a persoanelor nevoiașe –, în incinta Palatului Feroviarilor din Chișinău va avea loc un concert de caritate, cu participarea ansamblului de dansuri populare „Veselia”.

La acest eveniment sunt așteptate 500 de persoane în etate, social-vulnerabile din mun. Chișinău, beneficiarii diverselor proiecte caritative, precum și personalul, voluntarii, partenerii, binefăcătorii „Caritas Moldova” din țară și de peste hotare.

Pentru a-i aduce Bunului Dumnezei mulțumiri pentru cei 20 de ani de activitate caritativa a Fundației de Binefacere „Caritas Moldova”, la 1 octombrie 2015, la ora 11.00, în incinta Catedralei Romano-Catolice „Providența Divină” (str. Mitropolit Dosoftei, nr. 85) episcopul romano-catolic de Chișinău, Preasfințitul Anton Coșa, va celebra sfânta Liturghie, la care sunt invitați toți preoții, persoanele consacrate, colaboratorii, partenerii, binefăcătorii și beneficiarii „Caritas Moldova”.

La 2 octombrie, împreună cu secretarul general al Federaţiei „Caritas Europa”, dl Jorge Nuño Mayer, între orele 10.00 şi 12.30 vor fi vizitaţi pacienţii programului de asistenţă medico-socială la domiciliu din Stăuceni, programul urmând să se încheie cu prânzul luat împreuna cu beneficiarii centrului de găzduire temporară pentru persoanele fără domiciliu „Casa Sf. Ştefan” (str. Livezilor 46B, Stăuceni).

după www.caritas.md