Sunt puține momente care aduc atâta bucurie în sufletele copiilor sau atâta necaz pe capul părinților cum este vacanța de vară, mai ales când vorbim despre copiii din grădiniță. În ultima zi din anul preșcolar 2014 – 2015 al Centrului parohial pentru copii din s. Crețoaia, cu toții am vrut să ne despărțim pentru o lună în cel mai ”amical” mod posibil: un spectacol artistic, pregătit de toți cei implicați în activitatea Centrului de zi, împreună cu noi, părinții copiilor.

 

Așa a devenit de neuitat seara de 31 iulie, când ne-am adunat noi, părinții împreună cu părintele Andrei și surorile Antonina și Lucia, sau Mariana, care lucrează în grădiniță, pentru a încheia încă un an din viața copiilor noștri și al funcționării frumoasei noastre Grădinițe din Crețoaia.

 

Cu această ocazie, în numele tuturor părinților din satul Crețoaia, vrem să mulțumim Bisericii Catolice, Episcopului Anton Coșa, părintelui Andrei, surorilor educatoare Tonia și Lucia și tuturor binefăcătorilor care au participat la construcția noului edificiu al grădiniței și care poartă nenumărate griji în fiecare zi pentru copiii noștri, și le dorim ca în toamnă să termine toate lucrările de finisare care au mai rămas la noua clădire a grădiniței.

 

În numele comitetului de părinți, atât cât putem, promitem că vom fi alături cu ce putem face. Mai pe scurt, aici este locul în care ne lăsăm dimineața cele mai scumpe comori pe care le avem și ni le întoarcem seara cu multă liniște sufletească, așa încât nici nu găsim cuvinte de mulțumire.

 

Spectacolul de sfârșit de an i-a adunat împreună pe toți cei 23 de copii care frecventează acum acest centru. Au fost momente artistice, cântece, dansuri, poezii, scenete, iar la final diplomele de final pentru 5 copii din grupa pregătitoare, care vor merge la școală. Totul s-a încheiat cu lansarea lampioanelor, simbol al unei altei etape din viața copiilor noștri.

 Dumnezeu să binecuvânteze pe toți aceia care ne fac bine în numele său!

Inna D. și mamele copiilor din Grădinița Crețoaia