Duminică, 24 martie, la orele 10.00, va avea loc o conferință socio-culturală pe tema: „Un nou umanism pentru a restabili demnitatea omului: o misiune nouă, o misiune comună”. Conferința se va desfășura în incinta IMSP Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, pe str. Burebista 93, în sala de conferințe, aula „Victor Ghețeul”.

Evenimentul este organizat de Fundația Alianța Reînnoirii în Duhul Sfânt. Conferința va fi deschisă cu un mesaj de salut din partea președintelui mișcării Rinovamento nello Spirito Santo/Reînnoirea în Duhul Sfânt și reprezentant special al OSCESalvatore Martinez, care va rosti și un discurs la subiectul întâlnirii.

De asemenea, în cadrul conferinței vor mai lua cuvântul Excelența Sa Valeria Biagiotti, ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Mons. Cesare Lodeserto, vicar general al Diecezei Romano-Catolice de Chișinău, directorul IMSP Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, Sergiu Gladun, directorul Centrului Republican de reabilitare pentru copii cu deficiențe locomotorii, Cornelia Grosu, precum și alți invitați. Evenimentul se va încheia în jurul orei 12.30.

Mihail Țurcanu