Recitarea împreună a sfântului Rozariu este programată pentru duminică 31 mai, la ora 17.00, fie prin conectarea la pagina de facebook „O lună dedicată Mariei”, fie pe canalul de youtube al Parohiei „Providența Divină” din Chișinău.
 
De-a lungul lunii mai, preoții din Dieceză au publicat câte o reflecție zilnică în rusă și română pe pagina de facebook „O lună dedicată Mariei”, și au recitat, după-amiaza, sfântul Rozariu.
 
„Această inițiativă a fost un eveniment de credință și devotament sincer față de Fecioara Maria, precum și un moment de comuniune eclezială și mărturie de credință din partea voastră a tuturor, fiindu-vă recunoscător pentru disponibilitate”, a spus Preasfințitul Anton Coșa.
 
Pe 31 mai, ziua care va încheia luna mariană, Episcopul va prezida, în transmisiune directă, recitarea sfântului Rozariu în Catedrala „Providența Divină”, după-amiaza, la ora 17.00.
 
Preasfințitul Anton Coșa propune să fie un Rozariu recitat împreună cu toți preoții, persoanele consacrate și credincioșii Diecezei, prin conectarea la pagina de facebook „O lună dedicată Mariei” sau la canalul de youtube al Catedralei.
 
Va fi recitat Rozariul, însoțit de o scurtă reflecție mariană a Episcopului și binecuvântarea.
 
C. L.