Miercuri, 24 iunie, comunitatea parohială din Glodeni a sărbătorit patronul bisericii, sfântul Ioan Botezătorul.  „Nu vă temeți, fiți glasul Domnului în acest timp contemporan‟, cu aceste cuvinte a început sfântă Liturghie în acest an, care a avut loc în cercul restrâns al comunității, având în vedere situația dificilă din oraş din cauza pandemiei.
 
În predica sa, părintele paroh a subliniat importanța de a fi martori autentici lui Dumnezeu în timpurile actuale, aşa cum sunt ele, pline de frică pentru viitor şi pentru sănătate, răcire religioasă, fanatism ştințific, exaltare a consumismului şi bogățiilor materiale. În aceasta situație, desigur, sfântul Ioan Botezătorul ne este model demn de urmat în misiunea de a fi „glasul care strigă în pustiul contemporan“.
 
La sfârşitul celebrării, Pr. Stanislav a împărtăşit comunității cuvintele de încurajare transmise de Preasfințitul Anton Coşa şi susținerea comunității prin rugăciunea sa. La aceasta s-au adaugat şi numeroasele urări venite din partea preoților şi comunităților din Dieceza de Chişinău.
 
Pr. Stanislav Obreja