Vineri, 19 iunie, Preasfințitul Anton Coșa a prezidat sfânta Liturghie cu ocazia Solemnității Preasfintei Inimi a lui Iisus, în parohia din Stăuceni, care și-a sărbătorit cu această ocazie hramul.
 
La eveniment au mai participat Pr. Daniel Medveș, noul paroh de Stăuceni, Mons. Cesare Lodeserto, vicar general, pr. Gabriel Cochiorca, Pr. Ștefan Socaciu, Pr. Stanislav Obreja și Pr. Petru Ciobanu, care a și rostit predica. În timpul ceremoniei au fost respectate regulile privind protecția și distanța. De asemenea, a fost prezent și Pr. Mihai Balan, decan de Centru.
 
La începutul sărbătorii, Episcopul a salutat comunitatea și, de asemenea, surorile, care au lucrat pentru pregătirea liturghiei, amintind importanța sărbătorii și valoarea devotamentului pentru Preasfânta Inimă a lui Isus în viața Bisericii și a comunității din Stăuceni.
 
În plus, Preasfințitul Anton a amintit și de prezența, timp de mai mulți ani, în Dieceză a Părinților Dehonieni.  La sfârșit, episcopul a citit și rugăciunea pentru sfințirea preoților, deoarece în această zi este celebrată și „Ziua Mondială a Rugăciunii pentru Sfințirea Preoților”.
 
La sfânta Liturghie a participat un grup însemnat de credincioși, în ciuda faptului că a fost într-o zi lucrătoare. Credincioșii i-au mulțumit Episcopului, oferindu-i un dar floral.
 
Și Pr. Daniel a mulțumit și Preasfințitului Anton, menționând că este pentru prima dată când sărbătorește hramul în noua parohie, primind funcția de paroh cu câteva zile în urmă.