În perioada 6-10 iunie la Centrul European de Educație „Fides”, din Chișinău, în cadrul Academiei de Studii Teologice a Episcopiei Romano-Catolice de Chișinău, au avut loc exerciții spirituale conduse de monseniorul Benone Farcaș. Titlul acest itinerar spiritual a fost „Apostolii credinței mileniului trei” Plini de haruri primite, participanții ne-au împărtășit cu entuziasm câteva impresii de la acest eveniment:

 

„Participarea la exerciții spirituale mă ajută să fiu mereu conectată la harurile lui Dumnezeu, sufletul se hrănește. Am descoperit harurile Duhului Sfânt despre care nu știam”. (L. Sobețcaia)

„Exerciții spirituale - „Apostolii credinței mileniului al treilea” - m-au ajutat să îmi dezvolt perspective concrete despre cum putem să fim discipoli și prieteni lui Dumnezeu, adevărați apostoli ai credinței în ambientele în care trăim astăzi”. (Sylvia Biesaga)

 

„Sunt foarte mulțumit că am acordat timpul pentru o ocupație așa de importantă pentru sufletul meu. Să sperăm, înseamnă să petrecem timpul cu Dumnezeu”. (Tudor)

„Aceste exerciții spirituale mi-au dat foarte mult de găndit despre credință, speranță, dragoste, Euharistie, răbdare, respect și pericolul vorbirii de rău despre alți oameni”. (Afanasieva Liudmila)

„Ce bine că am răspuns la această invitație de a participa la aceste exerciții spirituale, care mi-au adus pace, bucurie și liniște interioară, sper că aceste retrăiri vor fi mai multe în viața mea”. (Alla Iațiuc)

A consemnat pr. Stanislav Obreja