Sâmbătă, 2 februarie, în Ziua Mondială a Persoanelor Consacrate, în Parohia "Sf. Marta" din Slobozia-Raşcov, după Sf. Liturghie, legat de acest eveniment, a avut loc o expoziţie de icoane cusute pe pânză, după o tehnică specială, pe care copiii din parohie au asimilat-o cu ocazia întâlnirilor din Centrul de zi. La expoziţie au fost prezentate 36 de lucrări, unele dintre ele având tematici libere.

A doua zi, 3 februarie la Sf. Liturghie de dimineaţă, 11 fetiţe au fost primite în mod solemn în grupa Adoratoarelor Inimii Neprihănite a Mariei.

Pr. Dimitrii Zelinski

*********************

Pe 2 februarie 2013, in Parohia Sf. Ana din Ungheni s-a desfăşurat un seminar privind problematica profilaxiei bolii SIDA. Seminarul a fost organizat de către organizaţia Caritas Moldova, fiind parte a proiectului dedicat acestei tematici, organizat in mai multe orase ale R. Moldova. La seminar au participat 15 persoane, în majoritate profesori de la şcolile din oraş, toţi fiind implicaţi în acest proiect. Pentru parohia sf. Ana, acest moment a fost o oportunitate în a folosi facilităţile sociale existente în parohie.

 

Pr. Krzysztof Płonka