Sâmbată 09 iunie 2018, comunitatea parohială din Stăuceni a sărbătorit hramul bisericii, "Preasfânta Inimă a lui isus" în contextul jubileului de 25 ani ai Bisericii locale . Sfanta liturgie a fost celebrata incepand cu ora 11.00 de Preasfințitul Anton Coșa.

În introducerea la Sf. Liturghie, mons. Coșa a menționat că practic, în acești 25 de ani, prin harul lui Dumnezeu a s-a format comunitatea parohială, a fost construită biserica și fondate alte realități social-caritative, opere pe care trebuie să-i aducem mulțumiri lui Dumnezeu.

La predică, pr. Petru Ciobanu a punctat necesitatea de a fi uniți dincolo de orice ne dezbină, iar această unitate creștină își are izvorul în Inima Preasfântă a lui Isus. De fapt, această unitate am simțit-o și în cele 3 zile de pregătire înaintea hramului.

Comunitatea din Stăuceni rămâne recunoscătoare oaspeților care ni s-au alăturat momentului jubiliar. A fost un moment în care ne-am amintit de faptul că Dumnezeu lucrează prin fiecare dintre noi. Ne rugăm în continuare ca Biserica să crească prin harul lui Dumnezeu și credința creștinilor care îi sunt pietre vii.

Preasfânta Inimă a lui Isus să ne călăuzească și să ne dăruiască o inimă plină de iubire și de pace!

pr. Furtado Vivian Prakash