Preasfinţitul Anton Coşa a procedat la următoarele numiri şi transferuri în Dieceza de Chişinău:

Pr. Krzysztof Plonka a fost numit paroh al comunitatii din Ungheni, Parohia “sf. Ana “.

Nascut la 05.07.1979, la Knurow (Polonia), pr. Krzysztof a fost hirotonit 15 mai 2004, la Katowice. A activat în parohiile Piekary Slaskie şi Jastrzebie Zdroj din Dieceza de Katowice, iar din 2009 a fost trimis în Dieceza de Chişinău, unde a activat ca vicar al Parohiei „Providenţa Divină” din Chişinău. Sf. Liturghie de instalare ca paroh de Ungheni a avut loc duminică, 21 octombrie, celebrată de Preasfinţitul Anton alături de mons. Benone Farcaş, vicar general.

Pr. Krzysztof Andryszak a fost numit preot colaborator al Parohiei „Providenţa Divină” din Chişinău.

Născut în Białegostok (Polonia), a fost hirotonit preot în 1996. A activat ca preot vicar în comunităţi din Wasilkowie, Zabłudowie, Grabówce, Sokółce şi Jurowce (Polonia), iar pentru 4 ani a fost Director spiritual în Seminarul din Sankt Petersburg.

 

Pr. Antonio Popescu a fost numit preot colaborator în Parohia “Sf. Arhangheli” din Bălţi

Născut la 8.06.1978 la Corhana (România), a fost hirotonit la 29 iunie 2005, la Iaşi. Imediat după sfinţire, părintele şi-a început pastoraţia în Dieceza de Chişinău, ca vicar în Parohia "Providenţa Divină" din Chişinău şi administrator al Casei Episcopale, apoi ca Administrator parohial la Stârcea şi Glodeni, şi administrator însărcinat cu construcţia bisericii din Sculeni.