Am intrat deja în Noul An și l-am depășit pe cel vechi. Câte planuri! Câte angajamente! Câte scopuri personale de atins!

Vă reamintim că reușita unui an nu constă în planificarea în detaliu a acestuia, ci în posibilitatea de a-L întâlni pe Isus în realitatea noastră concretă! Am fost, suntem și vom fi asaltați de rezoluții minunate, de împărtășiri extraordinare, de hotărâri ieșite din comun. Am primit o sumedenie de urări de bine, fericire, împlinire pentru anul care abia a început. Nu trebuie să uităm că anul acesta poate fi bun, doar dacă noi suntem buni! Anul acesta poate fi unul dintre cei mai fericiți ani, în măsura în care ne străduim noi să fim fericiți! Anul acesta ne poate aduce împliniri, realizări și reușite, doar dacă și noi tindem spre acestea!

Viața omului este un drum al credinței, speranței și iubirii puse în practică! Putem fi experți în teoria acestor virtuți, să cunoaștem definiții, împărțiri, caracteristici și arealul lor de acțiune, dar dacă la nivel practic suntem „repetenți”, nu am făcut prea mare lucru. Suntem oameni perfectibili, ne îndreptăm mereu spre perfecțiune, nu suntem perfecți! Însă în imperfecțiunea noastră, Dumnezeu ne iubește așa cum suntem, dar nu ne lasă așa cum suntem! El ne ajută să creștem, El ne ajută să mergem împreună pe calea îngustă spre fericire!

Vă dorim să aveți parte de un an nou binecuvântat!

La mulți ani!