Parohia „Providența Divina” a organizat două zile de activități cu copiii și o zi de întâlnire cu comunitatea pentru a se ruga împreună.
 
Joi, 22 august 2024, copiii din parohie, și nu numai, s-au reunit pentru a se bucura de o zi de reflecție, rugăciune, jocuri și pentru a mânca cu bucurie o pizza delicioasă.
 
Pr. Gabriel, cu sprijinul minunatei echipe de animatori, a organizat o zi în care copiii au putut trăi diferite momente de întâlnire, jocuri și prietenie, începând cu întâlnirea cu Isus în catedrală. Ziua s-a încheiat cu rugăciune și mulțumire Domnului pentru această aceste bucurii.
 
Acest eveniment a avut ca obiectiv reîntâlnirea copiilor după vacanța de vară, în preajma începutului anului școlar, dar și întoarcerea în parohie pentru cateheză.
 
De asemenea, copiii au savurat cu bucurie pizza și nici nu putea fi altfel.
 
Vineri, 23 august 2024, copiii au plecat la Orhei, pentru o nouă zi de prietenie, dar și pentru participarea la spectacolul de circ. Și această zi a început cu o întâlnire cu Isus în biserica parohială din Orhei.
 
Participarea copiilor la liturghiile duminicale, duminică, 25 august 2024, a fost deosebită, cu binecuvântarea elevilor, profesorilor și a tuturor lucrătorilor în domeniul învățământului.
 
Începutul anului școlar este menit să fie și începutul vieții parohiale. A început cu copiii, vor urma tinerii, familiile și toți ceilalți.

C. L.