La finalul sfintei Liturghii de sărbătoare în Parohia „Sfântul Alois Scrosoppi”, episcopul Anton Coșa a binecuvântat locul unde a fost instalată o imagine a Fecioarei Maria pentru devoțiunea credincioșilor.
 
Lucrările de instalare s-au desfășurat sub conducerea inginerului Constantin Cazanjii, fiind începute încă de fostul paroh, Pr. Vasili Cohanovschj, dar au fost finalizate de noul paroh, Pr. Mihai Balan. O statuie a Fecioarei Maria, oferită de un donator italian, a fost amplasată în acest loc.
 
După cum a amintit episcopul Anton Coșa în rugăciunea de binecuvântare, locul care adăpostește statuia Maicii Domnului va fi un punct de referință pentru devoțiunea credincioșilor, care se vor îndrepta spre ea pentru a implora haruri și daruri, într-o perioadă dificilă care trebuie să găsească refugiu și mângâiere din partea Fecioarei Maria.
 
Credincioșii parohiei și toți cei prezenți la sfânta Liturghie au participat cu devotament la scurta ceremonie de binecuvântare, iar la sfârșit s-au oprit în rugăciune, întorcându-și privirea cu credință spre cea care îi conduce pe toți la Isus.

C. L.