În perioada 19-24 iulie s-a desfășurat la Petropavloca (Parohia Romano-Catolică Nașterea Sfintei ecioare Maria din Grigorăuca) campusul de vară pentru copiii din sat.  S-a celebrat in fiecare zi Sfanta Liturghie la orele 11.00, in cadrul căreia au fost prezentate doua teme principale: ”Faptele bune pentru suflet si importanța Sfintei Euharistii în viata fiecăruia dintre noi”.

 

 

Copii au fost în număr de 40, de diferite confesiuni si de vârste cuprinse intre 5 si 14 ani. Trebuie mentionat faptul ca acest campus a fost foarte mult asteptat de toti copiii. Ne bucurăm și de prezența neobosită a celor 9 animatori care au ajutat la buna organizare a campusului, și-i mulțumim înca o dată bunului Dumnezeu că s-a reușit si in acest an realizarea acestui Campus care a umplut de bucurie inima tuturor.

 

 

Încheierea a avut loc duminica, 24 iulie in cadrul Sfintei Liturghii de la orele 9.00, unde copii au prezentat părinților și tuturor credincioșilor, tot ceea ce au asimilat si învățat pe parcursul Campusului. A fost o sărbătoare de neuitat și atât copiii cât și părinții așteaptă cu nerăbdare desfășurarea Campusului de anul viitor.

Pr. Daniel Medveș