După cinci ani de prezență și slujire, Pr. Andrei Munteanu SDB, superior al comunității saleziene din Chișinău, părăsește dieceza noastră pentru a primi o altă misiune.
 
Au fost cu siguranță ani intenși la conducerea Fundației „Don Bosco”, care include mai multe opere, cum ar fi centrul de plasament pentru copii, școala profesională, oratoriul și alte activități desfășurate de salezieni.
 
Părintelui Andrei Munteanu îi este adresată recunoștința tuturor celor care au putut să aprecieze dăruirea sa, întotdeauna atentă și concretă.
 
Se împlinesc șaisprezece ani de prezență a salezienilor în Moldova, iar Pr. Andrei Munteanu a fost al treilea superior al comunității, precedat fiind de Pr. Sergio Bergamin și de Pr. Gianfranco Ferrari, pe lângă prezența altor preoți, de origine italiană și poloneză.
 
Cele mai calde urări părintelui Andrei Munteanu, pentru ca, în noua misiune pe care o va prelua, să poată transmite aceeași pasiune și deschidere de care a dat dovadă la Chișinău.
 
Îi va succeda în fruntea comunității saleziene de la Chișinău Pr. Andrea Ballan, paroh al Parohiei „Sfânta Fecioară Maria, Ajutorul Creștinilor”.

C. L.