În prima duminică de Advent, în parohia Stăuceni, în prezenţa Episcopului Anton Coşa şi a Provincialului Fraţilor Verbiţi, pr. Giancarlo Girardi, a avut loc în cadrul Sf. Liturghii prezentarea oficială a noului paroh al comunităţii.

„Recunoscători lui Dumnezeu pentru toate darurile sale, aducem cu această ocazie mulţumirile noastre în rugăciune pentru grija sa părintească faţă de noi şi ne rugăm şi pentru această comunitate călugărească şi mai ales pentru noul părinte paroh, invocând de la dânsul toate harurile de care au nevoie” i-a îndemnat Preasfinţitul Anton pe cei prezenţi la Sf. Liturghie.

Noul Paroh de Stăuceni pr. Roman Cejka, face parte din Congregaţia Misionarilor Cuvântului Divin, s-a născut la 10.03.1959, la Mragowo, Polonia fiind hirotonit la data de 15.06.1985, la Pieniezno, iar în ultimii 6 ani a activat în structura Congregaţiei de la Traian (România).

De amintit faptul că Parohul demisionar, pr. Klaus Kniffki care a activat timp de 17 ani în această comunitate îşi va desfăşura noua sa misiune în Tirolul de Sud, la Bolzano.